Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 62 57-30-57

Élelmiszeripari higiénikus szállítópályák tervezése és gyártása

"Azok vagyunk amit megeszünk" járja a mondás. Alapvető biológiai szükségletünk a táplálkozás. Azon túl, hogy az elfogyasztott élelmiszer alapanyaga milyen minőségű, a feldolgozás körülményei is komolyan befolyásolják a boltok polcairól leemelt ételek minőségét, élvezeti értékét és az egészségességét. Gondos élelmiszeripari feldolgozás megőrzi az étel nyersanyagának hasznos összetevőit és a lehető legnagyobb mértékben kizárja az egészségre káros folyamatokat előidéző biológiai és egyéb szennyeződéseket. Élelmiszeripari feldolgozó technológiák megkerülhetetlen eszközei a szállítópályák. A feldolgozási folyamat során az élelmiszer több esetben biztosan közvetlenül is érintkezik valamely szállítópálya futószalagjával vagy valamelyik egyéb alkatrészével. Ez komoly felelőséget is tesz a szállítóberendezés tervezőjére, gyártójára. A szállítópálya anyaghasználatán túl még nagyon sok tényezőre oda kell figyelni a tervezés és gyártás során, legyen az könnyű tisztíthatóság, üzembiztonság, energiahatékonyság, szervizelhetőség, élettartam. Évtizedes tervezői és gyártói tapasztalataink, folyamatos belső fejlesztéseink, innovatív gondolkodásmódunk, valamint a szakmai újdonságok folyamatos figyelemmel kísérése megfelelő alapot képeznek a higiénikus, korszerű és üzembiztos élelmiszeripari szállítópályák tervezéséhez és gyártásához.
Rendezés:
Nézet:
Rendelhető

Fogyasztási szokásaink változásával egyre nagyobb az igény a zöldségfeldolgozás berendezéseire. Élelmiszeripari szállítópályáink teljesítik az ágazat különleges elvárásait, illetve ügyfeleink egyedi igényeinek is igyekszünk megfelelni. Tervezéskor és gyártáskor nemcsak az adott kritériumok minimális teljesítésére törekszünk, hanem szállítópályáinkba olyan megoldásokat építünk be melyek a hosszabtávú gazdaságos üzemelést biztosítják az élelmiszerbiztonság növelésének maximális figyelembevétele mellett. A tervezés, kivitelezés, gyártás és telepítés során szorosan együttműködünk megrendelőnkkel, hogy az elképzelt szállítópálya a megfogalmazott igények mellett leginkább megfeleljen a zöldségfeldolgozás ágazati higiéniai követelményeinek is. Keressen bennünket, kérjen tanácsot, költségbecslést, kötelező érvényű ajánlatot tőlünk.

  • fogalmazza meg igényeit
  • egyeztessen munkatársainkkal
  • készíttessen indikatív ajánlatot, költségbecslést
  • készíttessen kötelező érvényű árajánlatot
  • kiviteleztesse velünk a szállítópályát
Rendelhető

Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk zöldségcsomagoló szállítópályák és szállítórendszerek tervezésében és gyártásában. Mérnök kollégáink olyan kistermelők gyermekei akik maguk is részt vettek és vesznek szüleik gazdaságában. Ismerik a vevői igényeket. Élelmiszeripari szállítópályáink teljesítik az ágazat különleges elvárásait, illetve ügyfeleink egyedi igényeinek is igyekszünk megfelelni. Tervezéskor és gyártáskor nemcsak az adott kritériumok minimális teljesítésére törekszünk, hanem szállítópályáinkba olyan megoldásokat építünk be melyek a hosszabtávú gazdaságos üzemelést biztosítják az élelmiszerbiztonság növelésének maximális figyelembevétele mellett. A tervezés, kivitelezés, gyártás és telepítés során szorosan együttműködünk megrendelőnkkel, hogy az elképzelt szállítópálya a megfogalmazott igények mellett leginkább megfeleljen a zöldségfeldolgozás ágazati higiéniai követelményeinek is. Keressen bennünket, kérjen tanácsot, költségbecslést, kötelező érvényű ajánlatot tőlünk.

  • fogalmazza meg igényeit
  • egyeztessen munkatársainkkal
  • készíttessen indikatív ajánlatot, költségbecslést
  • készíttessen kötelező érvényű árajánlatot
  • kiviteleztesse velünk a szállítópályát
Rendelhető

Húsfeldolgozás során a végtermék élvezeti értéke, szavatossági ideje, élelmiszerbiztonsági kockázata a feldolgozás folyamán az élelmiszer felületén megtapadó biológiai és egyéb szennyeződések függvénye. Ezt csak és kizárólag megfelelően tisztított felületek biztosításával lehet elérni. Amennyiben egy futószalagos szállítópálya körültekitően van tervezve és megépítve, úgy a szállítópályán az azzal közvetlenül érintkező élelmiszer keresztszennyeződésének kockázata alacsony. A szállítópályák élelmiszerbiztonsági kockázatainak csökkentése mellett egy jól megtervezett szállítópálya kevesebb frissvizet, vegyszert igényel a kívánt higiénia eléréséhez, mindamellett kevesebb szennyvíz keletkezik és emberi erőforrás megtakarítást is eredményez. Tervezéskor és gyártáskor nemcsak az adott kritériumok minimális teljesítésére törekszünk, hanem szállítópályáinkon olyan megoldásokat alkalmazunk, melyek a hosszabtávú gazdaságos üzemelést biztosítják az élelmiszerbiztonság növelésének maximális figyelebevétele mellett. A tervezés, kivitelezés, gyártás és telepítés során szorosan együttműködünk megrendelőnkkel, hogy az elképzelt szállítópálya a megfogalmazott igények mellett leginkább megfeleljen a húsfeldolgozó ipar ágazati higiéniai követelményeinek és a cégspecifikus biztonsági követelményeknek is. Keressen bennünket, kérjen tanácsot, költségbecslést, kötelező érvényű ajánlatot tőlünk.

  • fogalmazza meg igényeit
  • egyeztessen munkatársainkkal
  • készíttesen velünk indikatív ajánlatot, költségbecslést
  • készíttessen velünk kötelező érvényű árajánlatot
  • kiviteleztesse velünk a szállítópályát
Rendelhető

Élelmiszerek élvezeti értéke, minősége, eltarthatósági ideje összefügg az élelmiszer előállító üzemben tapasztalható általános higiéniai állapotokkal. Az élelmiszerbiztonság alapfeltétele a termékkel közvetlenül és közvetve érintkező felületek tisztasága. Élelmiszerfeldolgozás közben a termék csomagolva és csomagolatlanul is érintkezik a szállítópályával. Még a csomagolt terméket mozgató szállítópálya tervezésénél, gyártásánál és anyaghasználatánál is különösen szem előtt kell tartani a tisztíthatóságot. Modulhevederes élelmiszeripari szállítópályáinkat csomagolt élelmiszerek szállítására ajánljuk elsősorban.

  • fogalmazza meg igényeit
  • konzultáljon munkatársainkkal
  • kérjen indikatív ajánlatot, költségbecslést
  • kérjen kötelező érvényű részletesen kidolgozott ajánlatot
  • bízzon meg bennünket a megvalósítással is
Rendelhető

Élelmiszerek élvezeti értéke, minősége, eltarthatósági ideje összefügg az élelmiszer előállító üzemben tapasztalható általános higiéniai állapotokkal. Az élelmiszerbiztonság alapfeltétele a termékkel közvetlenül és közvetve érintkező felületek tisztasága. Élelmiszerfeldolgozás közben a termék csomagolva és csomagolatlanul is érintkezik a szállítópályával. Még a csomagolt terméket mozgató szállítópálya tervezésénél, gyártásánál és anyaghasználatánál is különösen szem előtt kell tartani a tisztíthatóságot. Modulhevederes élelmiszeripari szállítópályáinkat csomagolt élelmiszerek szállítására ajánljuk elsősorban.

  • fogalmazza meg igényeit
  • konzultáljon munkatársainkkal
  • kérjen indikatív ajánlatot, költségbecslést
  • kérjen kötelező érvényű részletesen kidolgozott ajánlatot
  • bízzon meg bennünket a megvalósítással is