Szállítópályák húsfeldolgozáshoz
Húsfeldolgozás során a végtermék élvezeti értéke, szavatossági ideje, élelmiszerbiztonsági kockázata a feldolgozás folyamán az élelmiszer felületén megtapadó biológiai és egyéb szennyeződések függvénye. Ezt csak és kizárólag megfelelően tisztított felületek biztosításával lehet elérni. Amennyiben egy futószalagos szállítópálya körültekitően van tervezve és megépítve, úgy a szállítópályán az azzal közvetlenül érintkező élelmiszer keresztszennyeződésének kockázata alacsony. A szállítópályák élelmiszerbiztonsági kockázatainak csökkentése mellett egy jól megtervezett szállítópálya kevesebb frissvizet, vegyszert igényel a kívánt higiénia eléréséhez, mindamellett kevesebb szennyvíz keletkezik és emberi erőforrás megtakarítást is eredményez. Tervezéskor és gyártáskor nemcsak az adott kritériumok minimális teljesítésére törekszünk, hanem szállítópályáinkon olyan megoldásokat alkalmazunk, melyek a hosszabtávú gazdaságos üzemelést biztosítják az élelmiszerbiztonság növelésének maximális figyelebevétele mellett. A tervezés, kivitelezés, gyártás és telepítés során szorosan együttműködünk megrendelőnkkel, hogy az elképzelt szállítópálya a megfogalmazott igények mellett leginkább megfeleljen a húsfeldolgozó ipar ágazati higiéniai követelményeinek és a cégspecifikus biztonsági követelményeknek is. Keressen bennünket, kérjen tanácsot, költségbecslést, kötelező érvényű ajánlatot tőlünk.
|